Vajza shkon e pyet për çmimet.

Publikuar më 13/10/2009

Ka shkuar nje vajzë në pazar dhe po e pyet shitesin sa kushton fustani?
shitesi: 10 euro
Vajza: po sa kushtojn brekt
Shitesi: 15 euro
Vajza: a bën ma lir?
Shitesi: sigurishti
Vajza: sa
shitesi: 10 euro breket dhe 15 euro fustanin
Vajza: po ti breket mi ule e fustanin ma çove.

Të ngjashme

Ska komente

Komento