Tag

Shqiptari

Shqiptari hajdut

Publikuar më 22/02/2010

Na ishin tre prostituta dhe po mendonin nga nje deshire se me ke kishin deshire ta benin E para: Une kam qef ta bej me nje kinez E dyta: Une…

Më Shumë

Biznesmenet

Publikuar më 14/02/2010

Një biznesmen Shqiptar dhe një biznesmen Çifut shkojne në një restorant klasi pasi perfunduan disa marveshje fitimprurese për te dy. Pasi hengren e pine per qef,doli problemi se kush do…

Më Shumë

Shqiptari ne Angli

Publikuar më 01/02/2010

Ka shkuar nje shqiptar ne Angli. Dhe pas disa ditesh eshte njoftuar me njjerin edhe aj i ka thene: Mirdita une jam Xhejms FORDI. Dhe ky shqiptari i thot mirdita…

Më Shumë