Tag

shoferi

Shoferi

Publikuar më 07/09/2014

– Teknologjia po ndihmon shumë në mënyrën e të ngrarit të makinës. – Pse mendoni kështu? – Më parë duhet të ulja xhamin dhe të nxirrja kokën  jashtë për të…

Më Shumë