Tag

Prezervativi

Prezervativi dhe plaka

Publikuar më 22/01/2010

Sapo ishin shpikur prezervativat dhe nje plake i ben pytje nje cuni ? Te keqen nena cjane keta o biri nenes ? Camcakiza ja kethen djali… Te nesermen plaka shkon…

Më Shumë

Prezervativi

Publikuar më 31/07/2009

Nje cift qe nuk i kishin kushtet ekonomike te duhura kishin 7 femije… Dhe iken burri te mjeku dhe i thot : doktor kemi 7 femije dhe nuk guxoj te…

Më Shumë