Tag

penisi

Penisi

Publikuar më 20/09/2009

Ishte nje here nje anglez nje francez nje rus dhe nje shqiptar. Ata po bisedonin se cili nga popujt e kishte me te mire penisin me te madh.Anglezi thote: -Ne…

Më Shumë

Edukata e penisit

Publikuar më 12/08/2009

3 sjellje me edukatë të penisit te një mashkull: 1.Xhentil,rri në këmbë para shfaqjes. 2.Emocional ai qan gjatë shfaqjes. 3.I sjellshëm përkulet pas shfaqjes.

Më Shumë