Tag

parajsa

Një anglez, një francez, një rus

Publikuar më 11/06/2014

Një anglez, një francez dhe një rus gjenden para tablosë së Adamit dhe Evës në Parajsën e vërtetë. Anglezi thotë:  – Shikoni maturinë dhe qetesinë e tyre… Ata janë patjetjetër…

Më Shumë