Tag

ne

Anglezi ne Shqiperi

Publikuar më 06/01/2010

Nje anglez shkon ne Shqiperi per te ndihmuar ne nje fshat te Burrelit. Duke ecur ne kembe neper pyll bashke me kryeplakun i pihet yje. Kryeplaku shef nje pellg dhe…

Më Shumë