Tag

Anekdota nga Nastradini

Efendi Nastradini

Publikuar më 23/10/2009

Njehere hoxhe Nastradini u ngjit ne faltore, per te predikuar dhe tha: “Besimtare, a e dini se ca do t’u theme” Ata iu pergjigjen: “Jo, nuk e dime.” Atehere hoxha…

Më Shumë

Nastradini Gjumash

Publikuar më 23/10/2009

-Nastradin! – E shkundi nje nate gruaja Nastradinin. -S’te vjen keq qe kam tere naten pa gjume duke tundur djalin qe qan? Tunde dhe ti njecike, se fundja, djali s’eshte…

Më Shumë

Nastradini në parajsë

Publikuar më 23/10/2009

Shkoi Nastradini në parajsë dhe po shikonte nëpër mure disa ore e pyeti engjellin-pse jane këto orë në parajsë?-më to masim korrupsionin nëpër botë.Shikon Nastradini orën e Italis levizte pak,shikonte…

Më Shumë