Tag

foto

Vetullat

Publikuar më 01/08/2014

A jeni i mërzitur? Vizatoni dy vetulla tek qeni juaj dhe do të qeshni derisa ta lani herën tjetër! Qen

Më Shumë

Vetullat

Publikuar më 09/07/2014

Ajo është e nevrikosur, e lumtur, e frikësuar, konfuze dhe e mahnitur… Te gjitha ndjesitë në të njëjtën kohë!

Më Shumë