Tag

burri

Xhentilesa

Publikuar më 24/07/2014

Burrë e grua po hanin darkë bashkë në një lokal luksoz. Pas disa çastesh, gruaja i drejtohet: – Ju lutem Hansi, mos u sillni me kaq xhentilesë me mua. –…

Më Shumë

Në tren

Publikuar më 26/06/2014

Përballë një burri në tren, ishin tri vajza të reja. Nga fjalët, dukeshin që sapo kishin marrë diplomat. – Për çfarë keni mbaruar? – pyet njërën nga ato. – Për…

Më Shumë

Burri ideal

Publikuar më 26/12/2009

Një vejushë e pasur dhe e vetmuar vendosi që kishte nevojë për një burrë tjetër në jetën e saj kështu që ajo vuri një reklamë në një gazetë, e cila…

Më Shumë