Tag

Barcoleta

Kush e ka nenen me te trashe

Publikuar më 17/04/2010

Ka qene Gjermani, Amerikani edhe Shqiptari edhe kane bere gare se cili e ka nenen me te trashe. Gjermani thote: Nena ime kur futet ne dhome e merr krejt deren…

Më Shumë

Kapetani i anijes

Publikuar më 18/03/2010

Marinari lajmëron kapitenin: Kapiten, nën kabinë është hapur një vrimë! Edhe çka? Uji po hyn në anije. “S’ka nevojë për panik, hape edhe një vrimë tjetër të dalë uji jashtë.

Më Shumë

Statistikat

Publikuar më 18/03/2010

Duke lexuar gazetën shoku i thotë shokut të tij. A e di ti se sipas statistikave sa hap e mbyll gojën 10 veta vdesin në planet?! Shoku ia kthen: ”A…

Më Shumë

Cuni Lumtur

Publikuar më 07/03/2010

1 cun i vogel shkon te mami vet me vrap! -O ma o ma do te pyes 1 gje! -Po he o t’keqen mami! -O ma, a lindin bebe gocat…

Më Shumë

Pijaneci

Publikuar më 14/02/2010

Një pijanec pasi kthehet në shtëpi dhe mbaron punë me nevojat personale drejtohet për në dhomë. I thote gruas: – Sa i mirë që jam, më duket se jam rob…

Më Shumë

Gruaja pastiçere

Publikuar më 26/12/2009

Martohet një çift dhe hyjnë në shtëpinë e re. Shtëpia e re ishte me probleme. Ditën e parë kur vjen burri nga puna, gruaja i thotë: -Burrë po na pikon…

Më Shumë

Vajza e policit

Publikuar më 08/11/2009

Nje vajz e re shkon tek i ati, polic, duke qare: -Baba, baba kam humbur virgjerine! -Pe poshte krevatit. –  ia kthen i qete ai.

Më Shumë

Djemtë dhe polici

Publikuar më 23/10/2009

Duke biseduar me njëri-tjetrin, i thotë shoku- shokut: – E gjen dot se çfarë dallimi ka mes policit dhe gomarit? Rastësisht, një polic që po kalonte, i dëgjon dhe i…

Më Shumë