Tag

barcoleta per te ritur

Demi dhe Lopa

Publikuar më 26/12/2009

Ne nje livadh po kulloste nje lope e bukur me nje shami te kuqe ne koke. Demi kishte kohe qe e shihte dhe njehere behet gati per ti thene nja…

Më Shumë

Gruaja pastiçere

Publikuar më 26/12/2009

Martohet një çift dhe hyjnë në shtëpinë e re. Shtëpia e re ishte me probleme. Ditën e parë kur vjen burri nga puna, gruaja i thotë: -Burrë po na pikon…

Më Shumë