Shoferi

Publikuar më 07/09/2014

– Teknologjia po ndihmon shumë në mënyrën e të ngrarit të makinës.
– Pse mendoni kështu?
– Më parë duhet të ulja xhamin dhe të nxirrja kokën  jashtë për të sharë një shofer tjetër, kurse tani mjafton të marr në telefonin e makinës.

Të ngjashme

Ska komente

Komento