Puthja e parë

Publikuar më 07/08/2014

Në fronin e një lulishteje ishin ulur dy të moshuar; burrë dhe grua.
– A të kujtohet or burrë? — i tha gruaja. Në këtë fron ti më ke rrëmbyer të puthurën e parë.
– Si nuk më kujtohet, – psherëtiu burrri.
– Tamam sikur ka ndodhur sot. Madje për atë vjedhje jam duke vuajtur akoma dënimin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento