Polici mer shtepi te re

Publikuar më 19/05/2016

Nje dite polici i nje rajoni fton shefin e tij te shikonte shtepine e re qe kishte marre edhe te pinin nga nje gote se bashku me ate rast. Vene tek dera e shtepise te dy se bashku edhe futen ne sallon. Polici i tregon sallonin shefit me mburrje
– Ja ky eshte salloni shoku shef, shefi e pergezon dhe kalojne me tutje. Polici hap deren e kuzhines duke i thene:
– Kjo eshte kuzhina
Hapin nje dere tjeter
– Kjo eshte banjo.
Hap deren e dhomes se gjumit……kur c’te shikoje, gruaja e tij se bashku me dashnorin mbi krevatin matrimonial, atehere polici se jep veten fare por i thote shefit me krenari:
– Kjo eshte dhoma e gjumit
Pastaj ben me shenje nga krevati edhe deklaron:
– Kjo eshte gruaja ime ndersa ky (per dashnorin e gruas) jam une.

Të ngjashme

Ska komente

Komento