Pijaneci

Publikuar më 14/02/2010

Një pijanec pasi kthehet në shtëpi dhe mbaron punë me nevojat personale drejtohet për në dhomë. I thote gruas:

– Sa i mirë që jam, më duket se jam rob i dërguar nga Zoti..
– Pse?-i thotë ajo.
– Po ja, teksa po hyja për në banjo drita u hap vetvetiu..
– More maskara prapë ke urinuar në frigorifer ti – ulërin gruaja.

Të ngjashme

Ska komente

Komento