Penisi

Publikuar më 20/09/2009

Ishte nje here nje anglez nje francez nje rus dhe nje shqiptar. Ata po bisedonin se cili nga popujt e kishte me te mire penisin me te madh.Anglezi thote:
-Ne Anglezet e kemi te trashe por te shkurter.
-Ne Francezet e kemi te gjate por te holle,-tha francezi.
-Ne ruset kemi te vecante se e kemi me koke te madhe.
-Po ju shqiptaret si e keni,-pyeten te tre.
Shqiptari pasi u mendua tha:
-Ne Shqiptaret e kemi anglo-franceze me koke ruse

Të ngjashme

Ska komente

Komento