Një anglez, një francez, një rus

Publikuar më 11/06/2014

Një anglez, një francez dhe një rus gjenden para tablosë së Adamit dhe Evës në Parajsën e vërtetë.

Anglezi thotë:  – Shikoni maturinë dhe qetesinë e tyre… Ata janë patjetjetër anglezë.

Ia prët francezi: S’ma merr mëndja.  Shikojini si janë, të pashëm dhe të pandrojtur. Për mendimin tim ata janë francezë.

Rusi u mbyll gojen duke u thënë:  – Ju s’dini gjë fare. Shikojini më mirë. Ata s’kane rroba, s’kanë shtëpi, kanë vetëm një mollë për të ngrënë dhe u thonë se kjo është Parajsa! Ata me siguri janë rus!

Të ngjashme

Ska komente

Komento