Category

Anekdota nga Nastradini

Laje djalin

Publikuar më 13/02/2017

Gruaja e nastradinit e thirri nastradinin dhe i tha:Ku ku per mu o nastradi ja kum la teshat djelit e jon zvoglU. Kurse nastradini i tha:Ani moj laje edhe djalin…

Më Shumë

Muri

Publikuar më 13/02/2017

Nastradin si gjithmon ai te gjith njerzit i ka rrejt po njoni ka then se mu nuk mundesh me rrejt edhe e ka pa nastradinin pshtetun ne muri dhe i…

Më Shumë

Mëso si të mësosh

Publikuar më 20/12/2016

Nastradini dërgoi një djalë që ti sillte ujë nga burimi. – Kujdes se mos thyen shtambën, i tha, dhe i dha djaloshit një shuplakë. Një kalimtar pyeti Nastradinit, se përse…

Më Shumë

Një nate gruaja

Publikuar më 30/11/2016

Një nate gruaja u zu me nastradinin, idha të shtyre dhe e rrokullisi neper shkalle. Komshia e ndjeu zhurmen dhe të nesermen e pyeti nastradinin. – Cfar ishte gjith ajo…

Më Shumë