Kur të ofendon shoferi i autobusit

Publikuar më 23/01/2015

Shoferi i autobusit i thotë, “Kjo është bebja me e shëmtuar që kam parë ndonjëherë! ”

Gruaja shkon në pjesën e pasme të autobusit gjithë nerva dhe duke shfryre me veten. Aty ngjitur kishte një burrë dhe filloi te fliste me te, “Shoferi me ofendoi shume rende! ”

Burri ngjitur saj i thotë, “Ti patjetër duhet te shkosh atje përpara ti bërtasësh dhe ti thuash se nuk mund t’ju ofendoj ashtu. Shkoni, e mbaj unë majmunin tuaj për ju. “

Të ngjashme

Ska komente

Komento