Katunari dhe pasqyra

Publikuar më 13/10/2009

Del nje katunar ne treg dhe duke shetitur e sheh nje pasqyre por nuk e din se ca eshte ajo dhe e pyet shitesin ca eshte kjo?
Ai i tregon eshte pasqyre munesh me pa veten aty kur te rruhesh e ashtu edhe e blen nje pasqyre te vogel dhe e shtin ne xhep,
Kur shkon ne shtepi ja shtin gruja duart ne xhep dhe e gjen pasqyren por nuk e din ca eshte ajo sepse nuk kishin pare kurr,
E mer e kthen kah vetja dhe thote: Shikoje kete foto me qfar kurve po me tradhtojka burri.
E kap vjehrra paqyren dhe thote: Lere se qenka kurv por qenka edhe plak.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply fitore 17/10/2009 at 7:54 pm

    gfjfgoodoiodossdgfifgk o enis ahhahaha

  • Komento