Ja si ua uronte Enver Hoxha grave 8 marsin

Publikuar më 08/11/2009

Te dashura shoqe
Ua kam vene dhe do tua ve
Ne dukje se sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush.

Po ta dini ju sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush
Te gjitha do te ma jepni nga nje here
Te drejten e fjales.

Prandaj Zhvishuni!
Nga keto mendime mikroborgjeze
Dhe mos me detyroni ti bie me dore ketu para jush
Tavolines dhe ta derdh…
Ujin e glines

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Adi_7 19/12/2009 at 9:11 pm

    Teper intersante ju lumte shume po me pelqen

  • Komento