Humor me Bjondina

Publikuar më 06/01/2010

Biondina dhe banja

Pse biondina kur të lahet e lë derën e banjës hapur
Sepse frikësohet mos po e sheh kush për vrimë të çelësit

Biondina dhe seksi

Pse biondinës nuk i dëgjohet zëri gjatë seksit
Sepse i ka thënë nëna të mos flasë me njerëz të huaj

Biondina dhe interneti

Pse në monitor të kompjuterit mbesin gjurmët e këmbëve
Sepse biondina ka dashtë të hyjë në internet.

Biondina dhe muri

Pse rrëzohet muri kur mbështetet biondina në të
Sepse me i mençuri lëshon pe

Biondina në kinema

Pse biondina ulet në rreshtin e parë në kinema
Sepse dëshiron ta shohë filmin e para

Të ngjashme

2 Komentet

 • Reply leonita zylfiu 31/01/2012 at 6:30 pm

  pse biondina i man parat nerë setulla
  sepse thot se i ka fitu me njers

 • Reply denisa 16/04/2015 at 5:06 pm

  pse bjondina kut bon me flejt e shtin sheqerin ner jastyk
  sepse mju bo gjumi i embel

 • Komento