Hoxha dhe Papagalli

Publikuar më 25/03/2010

Hoxha vendos te shese papagallin e tij…
E nxjer ne treg dhe papagallin e blen nje prift dhe e dergon ne shtepin e tij…
Papagalli kishte mesuar zakonet e Hoxhes dhe ia perseriste ato Priftit cdohere…
Prifti u zemrua shume dhe si denim e mbylli nje muaj ne nje dhome dhe i jepte vetem nje here ne dite buke e uje…
Pas nje muaji Prifti leshon papagallin i gezuar…
Ai i kthen: Urime bajramin se ky ramazan ishte shume i veshtire !

Të ngjashme

Ska komente

Komento