Gruaja e shokut

Publikuar më 18/01/2010

-Mbreme takova rastesisht gruan tende dhe i tregova nje barcalete… I tha Gimi mikut te vet.
-Dhe…?
-Ajo qeshi aq shume, sa gati nuk ra nga krevati!

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply orkieba 30/11/2013 at 5:02 am

    nje barsalet fantastik

  • Reply orkiena 30/11/2013 at 5:04 am

    kjo eshte nje barsalet e veretet shume e bukur

  • Komento