Gabuam të tre

Publikuar më 09/08/2011

Një djale po ecte rruges duke  mbajtur të pasmet me dore, perballe po vinin dy doktora, e pane djalin dhe njeri tha:”Ky djalë është rrëzuar nga shkallet dhe ka thyer legenin” tjetri tha:”ky ka dhimbje te forta barku”u bënë kurjoze që të dy dhe shkuan ta pyesnin dhe i thane:”Djale mos ke rëne gjë nga shkallët?”: “jo” i tha djali, kurse tjetri tha: “mos ke gjë dhimbje barku?”: “jo” i tha djali perseri… “Epo paskemi gabuar që të dy” thanë doktorët,dhe djali ju pergjigj “jo jo jo kemi gabuar te tre” “pse?” i thane doktoret: Sepse unë kujtova se me erdhi një pordhë por në fakt dhjeva ne brek….

Të ngjashme

Ska komente

Komento