Dy udhetare

Publikuar më 06/07/2015

Dy udhetare nje nga vlora dhe nje nga lushnja
Te dy me makinat e tyre ku targat e cdo makine ishin vlora -vl dhe lushnja -lu
Tani vlonjati po kerkonte ta kalopnte lushnjarin po lushnjari nuk po i hapte rugen ndaloin ne nje benzinato dhe e Pyet vlonjati lushnjarin pse nuk e hap rugen ti
Pse i thote lushnjari
Se ke targen lu qe do te thote liro udhen i thote vlonjati
Po dhe une pashe thote lushnjari vl dhe thashe vari lesht.

Të ngjashme

Ska komente

Komento