Disa mistere te femrave (+18)

Publikuar më 19/02/2010

1. Perse femrat ferkojne syte ne mengjes ?
– Sepse nuk kane topa per te kruajtur.

2. Cila eshte e mira e seksit oral ?
– 10 minuta qetesi.

3. Cfare eshte ajo gje: 20 cm e gjate dhe afersisht 5 cm e gjere dhe qe i ben femrat te cmenden ?
– Nje kartmonedhe 100 euro.

4. Pse zoti i dha mashkullit penis ?
– Per te pasur dicka qe ti mbylle gojen femrave .

5. Cfare i ndodhi atij qe me ne fund arriti ti kuptoje femrat ?
– Vdiq nga te qeshurat perpara se tja tregonte dikujt tjetri.

6. Perse nuk mund te kemi besim tek nje femer ?
– Si mund te kesh besim tek nje person qe nxjerr gjak per 5 dite rresht dhe nuk vdes…

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply ornela 05/04/2011 at 7:54 pm

    perse sillet knusi rreth marketit —sepse i sheh pulat cullak

  • Komento