Demi dhe Lopa

Publikuar më 26/12/2009

Ne nje livadh po kulloste nje lope e bukur me nje shami te kuqe ne koke.
Demi kishte kohe qe e shihte dhe njehere behet gati per ti thene nja dy fjale lopes…
Kapercen gardhin,brenda te cilit qendronte lopa,dhe i thote:
Si te quajn?
Mua me quanin lope shamikuqja por tani qe shamia me humbi me thone thjeshte Lope.
Dhe lopa ja kthen po ty si te qujane:
Mua me thonin Dem koqe*adhi por tani do me thone thjesht dem se ko*et i lash tek gardhi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento