Burri i paknaqur

Publikuar më 18/07/2017

Burri i paknaqur nga gruaja i con sms vjehrres:
– Produkti qe ju keni prodhuar osht jasht kerkesave t`mija..!

Vjehrra ja kthen:
– Produkti qe ju keni marr osht mall pakthim pasi i ka kaluar afati i garancis dhe i osht prish vula e siguris..!

Të ngjashme

Ska komente

Komento