Biznesmenet

Publikuar më 14/02/2010

Një biznesmen Shqiptar dhe një biznesmen Çifut shkojne në një restorant klasi pasi perfunduan disa marveshje fitimprurese për te dy.
Pasi hengren e pine per qef,doli problemi se kush do të paguante.
Pasi Shqiptari e pa qe çifuti as qe e kishte neper mend të hapte gojen per te bere pagesen,Shqiptari me gjysme zeri tha: Paguaj une.
Te nesermen titujt kryesore të gazetave shkruanin:
“Një biznesmen i fuqishem çifut gjëndet i therur per larje hesapesh”

Të ngjashme

Ska komente

Komento