Bisedojne brunja,kokekuqja dhe bjondina

Publikuar më 14/01/2010

Brunja, kokekuqja dhe bjondia jane duke biseduar mes njera tjetres rreth vajzave te tyre.
Brunja : Dje hyra ne dhomen e vajzes sime dhe gjeta nje pakete cigaresh. Nuk e dija qe pinte duhan.
Kokekuqja : Dje hyra ne dhomen e vajzes sime dhe gjeta nje shishe vodka. Nuk e dija qe pinte alkool.
Bjondia : Dje hyra ne dhomen e vajzes sime dhe gjeta nje kuti me prezervativa. Nuk e dija qe kishte penis.

Të ngjashme

Ska komente

Komento