Beni i tha Andit

Publikuar më 04/08/2015

Beni: Do vesh ta vonosh pak priftin e
fshatit tone se do bej seks me gruan e tij?
Andi: Po mir mo vlla…
Vete Andi tek prifti dhe e gjen duke mbyll
deren…
Andi: O At dua te rrefehem.
-Po esht pak von tani?
-Po keshtu e kam hallin.
-E mir po shpejt…
Pas nja 10 min Andi pendohet
-O At, un te genjeva se me tha nje shok t te
vonoja se do bente seks me gruan tende…
Prifti ngrys vetullat dhe i thoT
-Po ti je i martuar?
-Po..!
-Po ik o trap se po ben seks me gruan
tende se un nuk kam grua.

Të ngjashme

Ska komente

Komento