Beni dhe zemra

Publikuar më 21/08/2014

Djaloshi nis, duke folur: “Zemra është një organ i rëndësishëm, sepse i dërgon gjak trupit tonë, por ka edhe këmbë…”.

Mësuesja e dëgjon dhe menjëherë e ndërpret: “Si ka këmbë?! Kjo është një idiotësi! Si zakonisht meriton një 2-sh!”.

Beni i kthehet: “E keni gabim mësuese, është e vërtetë, sepse dëgjoj tim atë që thotë shpesh natën në dhomën e vet: ‘Zemra ime, hapi këmbët…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento