11 bjondina

Publikuar më 27/09/2009

Gjate nje ngjitjeje neper shkembinje, 11 bjonde dhe 1 zeshkane kishin ngecur te kapura per litar. Litari

nuk i mbante te gjitha dhe mund te keputej dhe te gjitha do vdisnin.
Zeshkanja fillon t’u flase perzemersisht bjondinave se si ajo do te sakrifikonte veten e saj per te

shpetuar jeten e 11 bjondinave.

Ne fund, te gjitha bjondinat duartrokasin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento