Zyshat Shqiptare

Publikuar më 10/05/2013

-Nese nuk je i interesuar per mesimin mund te largohesh,
-Nese do te besh muhabet dil jashte dhe vazhdo atje,
-Me thuaj kur te mbarosh muhabetin,qe te vazhdoj une,
-Pse po qesh ? Ngrihu tregoje,te qeshim edhe ne,
-Pse vjen ne shkolle kot,kur nuk meson ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento