Zonja tek doktori…

Publikuar më 12/10/2016

Një grua shkon tek doktori:
Gruaja: Doktor, djali im ka disa probleme: këmbët i ka te shtrembura, krahët të pafuqishëm, nga syt nuk shef mirë dhe gjithashtu nuk dëgjon mirë.
Doktori: Zonjë zhvishu dhe shtrihu aty në shtrat tani vi unë.
Gruaja: Doktor nuk jam unë e semurë por djali…!
Doktori: Zonjë e kuptova por është për mua shume më kollaj të bëjmë një të ri sesa ta shërojmë aktualin…

Të ngjashme

Ska komente

Komento