Zgjuarsia e një biondeje

Publikuar më 15/01/2015

Një vajze donte të blinte një kompjuter që kushtonte 500 Euro, mirëpo ajo kishte vetëm 499 Euro.
Ndërkohë takon një shoqen e saj dhe i thotë:
– A mund të më japësh 1 euro se më duhen për ta blerë një kompjuter?
Dhe biondja gjithë gëzim ia kthen:
– Po nëse të jap 2 euro, do ma blesh dhe mua 1 kompjuter…

Të ngjashme

Ska komente

Komento