Zezaku nëpër Prishtinë

Publikuar më 27/04/2017

Shëtit zezaku nëpër Prishtinë, dhe duke ecur e gjenë një letër-njoftim. Pa u menduar shumë, e futë në xhep.

Pas pak, e ndalon një polic (SHPK) dhe i thotë, letërnjoftimin.

Zezaku pa u hamenduar e nxjerr letërnjoftimin e gjetur,dhe ia jep.

– Leonardo Di Kaprio, lexon polici.
-” Allahile, a po më tregon drejt, Titaniku a është fundosur apo është kallë”, e pyet polici, zezakun.

Të ngjashme

Ska komente

Komento