Zezaku në tunel

Publikuar më 08/03/2017

Në një televizion po jepej reklama se pas 5.minutash,publiku do të ndjek një film të bukur,Kalojn 5.minuta dhe ekrani nuk nxjerr asgjë,kalojn gati 90.minuta dhe në ekran shfaqet reklama,të dashur teleshikues sapo ndoqët reklamën zezaku në tunel.

Të ngjashme

Ska komente

Komento