Zemra

Publikuar më 07/03/2014

Nxënësit mësonin për zemrën dhe qarkullimin e gjakut. Arsimtarja i drejtohet një nxënëseje:
– Prej çfarë përbëhet zemra?
– Arsimtare, zemra i ka dy barkushe.
– Shumë bukur… Pra, zemra i ka dy barkushe dhe… – ia drejton pyetjen një nxënësi tjetër.
– …dhe një fustan.
– E si fustan?
– Po arsimtare, pas orës së dytë kalova kah zyra e drejtorit dhe e dëgjova duke thënë: “Hajde zemër, hiqe tash fustanin”…

Të ngjashme

Ska komente

Komento