Zemër ku je?

Publikuar më 31/01/2017

Një burrë shumë xheloz telefonon nga puna të shoqen: -Zemër ku je? -Në shtëpi! -Ndize pak fshesën me korrent! -Zhshshshshshhshsh! -Ok, zemër, mirupafshim! Ditën tjetër: -Zemër ku je? -Në shtëpi! -Ndize pak fshesën me korrent, të lutem! -Patjetër shpirt! Zhshshshshshsh! Një ditë burri kthehet më herët nga puna dhe sheh që e shoqja nuk është në shtëpi. Pyet të birin: -Bir, ku është mami? -Ka kohë që ka dalë ba, mori edhe fshesën me korrent me vete!

Të ngjashme

Ska komente

Komento