Xheneti dhe barnatorja

Publikuar më 16/12/2015

Një plak duke kërkuar një barnatore në qytet e ndalon një djalë të ri dhe e pyet:
O djalosh a ka kun naj barnatore?
Djali e injoron dhe nuk i tregon.
Paku ja kthen: Ti djalë me këtë sjellje sun shkon kurrë në xhenet
Djali ja kthen: As ti kurrë në barnatore.

Të ngjashme

Ska komente

Komento