Xhamaxhiu

Publikuar më 11/11/2011

Një grup djemsh duke luajtur me top rrugës mbërrijnë para dyqanit të një xhamaxhiu dhe njëri prej tyre i thotë mjeshtrit:

Shiko kemi një ofertë të mirë për ty.

Bëhu sponsor i ekipit tonë të futbollit e ne do të të sigurojmë punë sa të duash!

Të ngjashme

Ska komente

Komento