Xhaja qefli pas femrave

Publikuar më 15/04/2010

Ne autobuz nje xhaje i afrohet nje cifti te ri.
Ne nje stacion autobuzi u mush plot dhe xhaja ju mbeshtet plotesisht vajzes qe kishte perpara.
Duke ju ngjeshur xhajes ju ngrit tensioni i gjakut dhe filloi duke e ferku vajzen nga kofshet per minuta me radhe.
Diku me tej autobuzi u boshatis por xhaja i rrinte akoma ngjeshur vajzes.
Kur vajza vuri re se i dashuri i saj po e shikonte ajo iu kthye xhajes duke i thene
– S’ke turp cfar plaku qe je…
Xhaja pa pritur shume ia kthen:
Ti mo goca xhajes je nga ato shkrepset e vjetra sepse qe ne vlore te ferkoj dhe ne milot ndizesh…

Të ngjashme

Ska komente

Komento