Xhaja ne park

Publikuar më 22/05/2013

Nje xhaje po rrinte ne nje park dhe po ngrohej ne diell.
Nuk kaloi shume dhe aty kalon nje goce e bukur megjoks te madh.
Xhaja psheretin thelle dhe i thote goces:
-“Oj goce te hangsha gjoksin”
Dhe goca i pergjigjet:
-“O xhaje po ti ske dhembe”
-“Po pse te keqen xhaja, arra do te thyej une

Të ngjashme

Ska komente

Komento