Vozitësi i kamionit

Publikuar më 20/01/2017

Ndalet vozitësi i kamionit në parking i cili e shef një prostitut dhe e pyet:

– Hej bukuroshe qka do të kishe bërë për 100 DM?

– Ajo përgjigjet se gjithqka do të kishtë bërë!

– Atëhere vozitësi i kamionit po i thotë:

– Atëhere hyp lart dhe më ndihmo që ta shkarkoj mallin nga kamioni!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento