Vjehrra

Publikuar më 08/09/2014

Një burrë duke u kthyer nga puna, takon një shok e fillojnë të pijnë, por pak më shumë se zakonisht. Duke vajtur në shtëpi, vret mendjen e vendos ta përkëdhelë gruan e ta marrë me të mirë, e kështu bën. Pa zhurmë futet në krevat e fillon ta përkëdhelë gruan e bëjnë dashuri si kurrë ndonjëherë. Më pas, ngrihet e shkon në banjë e aty gjen gruan që i thotë:
– Shëëëtt mos bëj zhurmë se mamaja ime është sëmurë dhe e shtriva në krevatin tonë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento