Viktima!

Publikuar më 22/05/2012

Në një rrugë kish ndodhur një aksident ,viktima ish rrethuar nga njerëzit dhe asnjë nuk mund të afrohej tek viktima.
Një gazetar i interesuar shumë për të parë nga afër viktimën thërret me një zë te larte.: Ju lutem më lini të kaloj , jam vëllau i viktimës !

Tërë njerëzit u hapën të çuditur .Kur u afrua gazetari pa se viktima ishte një Gomar.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Diellza 24/05/2012 at 7:12 am

    Haahhahahahahaahahahhaa

  • Komento