Vigjilencë

Publikuar më 03/08/2014

Më 1978, BS sulmoi në mënyrë të befasishme, natën dhe e pushtoi Afganistanin. Pas disa kohësh, ministri afgan i mbrojtjes bëri një vizitë në Shqipëri.
– Ju nuk bëtë asnjë rezistencë, ju kapën në befasi, – qortoi ministri ynë.
– Në atë orë edhe ju do t’ju kishin kapur në gjumë, – u shfajësua afgani.
– Jo, – ia priti rreptë shqiptari.
– Perveç ushtrisë, në atë orë ne kemi edhe nga një njeri për shtëpi të zgjuar, në radhën e qumështit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento